Over ons

Over ons2019-05-15T11:41:27+00:00

Het Nacho Kartel is dé online winkel voor nacho’s. Je bestelt hier veilig, snel en makkelijk gevaarlijk lekkere nacho’s met daarbij heerlijke koele bieren. Thuis voor s ’avonds op de bank, voor feestjes of voor evenementen. Op deze manier kan je altijd genieten van heerlijke verse nacho’s bereid door het Nacho Kartel.

 

Als bedrijf kan je bij ons nacho’s bestellen of een foodtruck(s) huren voor grote evenementen, openingen, jubileums, personeelsfeestjes etc. Onze foodtruck zal bezoekers voorzien van vele varianten gevaarlijk lekkere nacho’s naar keuze.

 

Als particulier is het mogelijk om porties gevaarlijk lekkere nacho’s te bestellen voor allerlei gelegenheden zoals, verjaardagen een borrel of thuis lekker op de bank. Vanaf 25,- bezorgen wij deze bij u thuis, voor 12:00 besteld is de volgende dag voor 17:00 in huis. Ook grote partijen kunnen worden voorzien van onze nacho’s, denk aan onze foodtruck(s) die ter plaatse gevaarlijk lekkere nacho’s voor u klaarmaakt.

 

Festivals

Onze foodtruck(s) kunnen ingehuurd worden voor festivals om zo Feestgangers te voorzien van gevaarlijk lekkere nacho’s en heerlijke bieren tijdens het feesten.